Hotel Website: https://www.aquagrand.gr

Descriere

Aquagrand Hotel este situat intr-o destiatie exclusivista, destinata adultilor, avand o vedere uluitoare asupta marii. Complexul este lauat ca fiind unul dintre cele mai romantice hoteluri din Grecia.


Localizare

Acest complex este situat la 2 km de satul traditional Lindos. Aeroportul itrnatioal Rhodos este la aproximativ 50 km disanta fata de hotel.


Facilitati hotel

Cuplurile se pot  relaxa la centrul spa al hotelului, se pot bucura de tratamente speciale si se pot relaxa la piscina infinity. Camerele au balcon privat, aer condionat, Tv, minibar. Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant principal, patru baruri si o piscina exterioara. In incinta hotelului se pot organza evenimente speciale (nunti). WiFi gratuit in incinta hotelului.


Website

https://www.aquagrand.grTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre AQUAGRAND, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
WhatsApp