Amplasat în Pefkochori (Halkidiki- Kassandra), Apanemia By Flegra Hotels se află la 400 m de plaja Pefkohori și oferă apartamente cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 41 camere. Camerele confortabile de la Apanemia By Flegra Hotels au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la oraș sau la grădină. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Apanemia By Flegra Hotels au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor pentru prepararea mâncărurilor. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

 

Apanemia By Flegra Hotels este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Apanemia By Flegra Hotels oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Apanemia By Flegra Hotels are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 81 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - HKD, Pefkohori Bucuresti - Pefkohori; Autocar HKD, Pefkohori - BUH Pefkohori - Bucuresti; Package commission; Rounding; Taxe Statiune 5 available rooms

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Apanemia Hotel, Halkidiki, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
WhatsApp