Aparthotelul Apanemia by Flegra Hotels, este o constructie noua (2017) apartinand aceleasi companii care detine hotelurile Flegra. 
Hotelul este alcatuit din 3 corpuri de cladire si detine un numar de 40 de apartamente. Cu o locatie excelenta in superba statiune Pefkohori din Peninsula Kassandra-Halkidiki, hotelul se afla la cca 100km de Salonic si aprox. 300m de plaja, de faimosul Yalla Beach Bar, apartinand aceluasi brand. Cele 40 de apartamente sunt modern decorate si sunt alcatuite dintr-un dormitor cu pat dublu si un living cu canapea extensibila si bucatarie utilata cu echipamente de ultima generatie. Apartamentele au balcon, baie proprie, aer contitionat, TV. Curateania se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 2 ori pe saptamana.
Statiunea Hanioti se afla la 2.5 kilometri.
Aeroportul International 'Makedonia' din Salonic se afla la 95 de kilometri.
Statia de autobuz se afla la 150 de metri de hotel.
Complexul Apanemia este situat intr-o zona linistita a statiunii Pefkohori, departe de zgomot si agitatie, pentru o vacanta relaxanta.


vezi mai multe

Transport Autocar BUH - HKD, Pefkohori Bucuresti - Pefkohori; Transport Autocar HKD, Pefkohori - BUH Pefkohori - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre APANEMIA Apartments, Halkidiki, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta
WhatsApp